image1Ina Röder

Acupuncturist

Kruidengeneeskundige

Verloskundige

Sinds ruim 25 jaar werk ik als verloskundige en heb al vele thuis- en ziekenhuisbevallingen mogen begeleiden. Als verloskundige sta je regelmatig voor de situatie dat een zwangere vrouw klachten of pijn heeft, maar nauwelijks medicatie kan innemen omdat elk geneesmiddel ook naar het ongeboren kind gaat.

Om deze reden ben ik op zoek gegaan naar veilige en natuurlijke geneesmethodes en heb vervolgens de mogelijkheden van Kruidengeneeskunde en Acupunctuur ontdekt. Ik heb daarom in 2001 mijn HBO- diploma behaald als Natuurgeneeskundig Therapeut en Kruidengeneeskundige aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum. Mijn Studie voor Acupunctuur heb ik afgerond aan de Academie voor Chinese Geneeswijze “Qing Bai” in Amersfoort.

Na het afronden van mijn acupunctuurstudie heb ik ook verschillende bijscholingen gevolgd bij verschillende nationale en internationale bekende acupuncturisten op het gebied van gynaecologie, zwangerschap, infertiliteit en over het toepassen van acupunctuur bij psychische klachten.

Daarnaast ben ik lid van Zhong, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze Praktijk is geregistreerd bij RBNG, het HBO-register voor Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg.